Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Ne nézz mást Istenem!

Örök Atya!

 

Benned a szeretet örök, melyet a szenvedés dicsősége kísér. A szenvedés, megváltásunk, - bűneink – arányában volt hatalmas, de nem győzte le a szeretetet, nem lett fölötte úrrá.

Szereteted örök, melynek bizonyítéka Áldozatod, a szenvedés, melynek emléke ugyancsak nem veszhet el. Szereteted sebzései, szereteted Sebei által gyógyulunk, és válhatunk méltóvá szeretésedre, szeretetedre. Irgalmadban, Jézus Sebeiben, saját szenvedéseink sem veszhetnek el érdemtelenül. Az Ő szenvedése, és bűneinkért kijáró halál fölötti győzelme nyit kaput, hogy Hozzád, a Szeretethez közeledhessünk, hogy Áldozatoddal egyesülve, Hozzá hasonulva, Téged méltón tudjunk szeretni. Az Ő Sebein keresztül tudjuk megérteni a Szeretet, és a szeretés legtisztább fogalmát.

Nem volt Benne bűn. Ítéletünkben, és ítélkezéseinkben Ő állt elénk, Akin keresztül mindezt megérthetjük. Akit követni sem lehet másképpen, Aki nélkül hozzád eljutni nem lehet. Aki miatt minden mást el kell hagyni, hogy ne maradjon semmink, csak a szeretet. Sebei által mindig készen arra, hogy gyógyuljunk, hogy ne is láss mást, mint ezeket az Ő áldozatáért gyógyult sebeket; Szeretetéből fakadó gyógyulásaink legszebb emlékeit.